Děti

Uspořádejte nejlepší rande pro děti pomocí těchto 5 jednoduchých tipů

Vyberte správný čas a datum

Každé dítě má jinou dobu zdřímnutí nebo svačinu, takže to vezměte v úvahu při výběru času a data akce. Ideální doba je pozdě ráno před obědem nebo pozdě odpoledne. Ještě lépe se zeptejte maminek, jaký čas by byl pro jejich dítě nejlepší, a naplánujte si čas, který by vyhovoval všem. Mějte na paměti, že běžné datum hraní trvá maximálně 1 1/2 až 2 hodiny.

m

Omezte počet pozvaných dětí

Vzhledem k tomu, že by to bylo poprvé, kdy budete pořádat rande, nezvěte všechny děti ze sousedství najednou. Zkuste to nejprve s několika maminkami a dětmi (nejlépe s 5 dětmi), nejlépe s těmi, se kterými je vaše rodina nejblíže. Tímto způsobem se nebudete cítit pod tlakem při přípravě a zábavě spousty lidí a vaše dítě se bez problému uvolní v představě herních schůzek. Akce bude také skvělou příležitostí, jak lépe poznat maminky a děti, protože termín hry bude útulný.

Požádejte hosty, aby přinesli hračku

Zatímco vy budete mít na starosti občerstvení a zábavu, požádejte každé pozvané dítě, aby si přineslo hračku nebo dvě vlastní, zvláště pokud děti nejsou stejného věku (některé mohou být kojenci, některé batolata). Pro nejmenší je to skvělý způsob, jak se naučit sdílet a máte jistotu, že si každý má s čím hrát, co se mu líbí.

m

Připravte si vše

Mnoho rodičů se zdráhá uspořádat rande, protože musí provést generální úklid domu. Nenechte se zapotit – omezte své hosty v určitých částech domu a jen ukliďte tyto místnosti. Hrací koutek, koupelna a kuchyň by měly stačit. Nezapomeňte zamknout i své mazlíčky!

Naplánujte si jednu strukturovanou aktivitu

Kromě svačiny a času na hraní si naplánujte zábavnou aktivitu, kterou si užijí děti i maminky. Může to být vyprávění příběhů, hra nebo dokonce tanec. To pomůže všem hostům zahřát se navzájem.

Postupujte podle těchto 5 jednoduchých tipů a uspořádejte nejlepší herní rande všech dob!

Mohlo by se vám také líbit...