Výrobky

Nářadí a vybavení, bez kterého se v autoservisu neobejdete

Pomýšlíte o pořízení vlastní autodílny, ale nevíte, které nářadí a vybavení by se vám mohlo při práci hodit? Pokud jste se někdy tomuto řemeslu alespoň okrajově věnovali, jistě víte, které základní vybavení budete ke své práci potřebovat. My vám kromě toho představíme i vychytávky, o kterých jste možná až doposud nevěděli. Ty ale mohou výrazně usnadnit každodenní práci nebo můžete jejich prostřednictvím nabídnout zákazníkům výrazně kvalitnější služby. Pojďme si je tedy postupně představit!

broušení karosérie

Základní vybavení, mezi které patří hydraulický zvedák, vyvažovačky, náhradní díly nebo ruční nářadí asi není zapotřebí nijak dlouze představovat.

Plnička kapalin

Plnička kapalin je skvělý pomocník k diagnostice provozních tekutin ve vozidle. Umí určit typ oleje, kolik je v automobilu kapaliny či dokáže odsát a následně doplnit potřebnou tekutinu. Zkrátka už žádné špinavé ruce od vyjetého oleje.

Hydraulický detektor vůlí

Potřebujete rychle a přitom snadno zkontrolovat přední nápravu vozidla? Není nic snadnějšího, než si do svého repertoáru vybavení pořídit hydraulický detektor vůlí. Detektor vůlí je určen jak pro osobní, tak nákladní automobily.

Myčka kol

Každý zkušený automechanik ví, že pokud chce spolehlivě seřídit kola, bez důkladného očištění to zkrátka nepůjde. Jenže běhat kolem podvozku s kbelíkem s vodou není zrovna třikrát efektivní a právě pro takové případy se hodí myčka kol. Moderní modely myček jsou již v současné době velmi ekologické a dokáží kolo vyčistit i bez nutnosti použití čisticího prostředku.

ruční nářadí

Ruční nářadí

No a naprostý základ na závěr. Šroubováky, utahováky, sada na opravu elektroniky, klíče, kleště nebo třeba závitníky narex https://www.i-nastroje.cz/nastroje-na-zavity. Zkrátka, aby bylo možné zákazníkům poskytovat kvalitní služby, je zapotřebí do vybavení autodílny neustále investovat.

Mohlo by se vám také líbit...