Nezařazené

Krize s nástupem stáří

U mužů je prakticky jedno, jak vypadají i když o něco zestárnou, protože budou vždy považováni za pohlaví, které je věkem o něco více sexy. Dospělý muž, na kterém je znát, že už má něco za sebou, je pro ženy někdy jako magnet a daleko více přitažlivějším objektem než nějaký mladý „koloušek“.
Co když vás ale postihne krize s nástupem věku a vy budete mít potřebu být opět mládencem, po kterém mladší ženy šílí?
profesionální malíř

Vrátit se opět o několik let zpátky

Jestli vás postihla krize a myšlenky na to, že už patříte do starého železa, může ve vás vzplanout nápad, že ze sebe uděláte na oko mladšího člověka. Změna stylu oblékání, účesu a celkového vzhledu, zapůsobí na řadu vašich známých a pozornost žen do velké míry. Ovšem, co se týče vystupování, bude to o něco horší. Přece nechcete ze sebe udělat opět nedospělého pubertálního kluka, který byl pro všechny více k smíchu, než k mání.
Jestli si chcete u žen šplhnout a působit na nich mužně, rozhodně si zachovejte vaši zralou (i když starou) stránku, která je daleko více sexy než ta dětinská, kterou mají možnost vidět všude kolem sebe.
lustry v kavárně

Mít potřebu dostat se do role svalovce

V případě, že už máte nejlepší roky vašeho života přežité, nesnažte se dohnat čas a trávit hodiny v posilovně, kde na vaší kondici a těle zamakáte do úmoru. I vaše tělo stárne, tak jako klouby a zejména zdraví, které si díky vašim pokusem o vzhled svalovce, můžete nesmírně zhoršit.
Předejděte raději chůzi o berlích a upravte místo vašeho nápadu aktivně sportovat, zdravější přístup ke stravě a přidejte pouze svižné a účinné procházky.
•       Postihla vás krize staršího věku a vy nevíte, co s tím, abyste nebyli pro lidi pouze na odpis? Věřte tomu, že pokud si zachováte vaši úroveň dospělého muže, který o sebe dbá, nezanevřel na koníčky nebo čerstvý vzduch, můžete na lidi působit více než pozitivním dojmem, který vám vrátí vaše sebevědomí a nesmyslné nápady – k návratu do mladých let, opět na to správné místo.

Mohlo by se vám také líbit...